ПРОИЗВОДСТВО
Търговци на едро:

ПРОИЗВОДСТВО

Качествен Контрол  

Избирайки SORL Bulgaria като партньор, получавате повече от поръчаните от Вас части. Бизнесът Ви ще се възползва от процеса за контрол на качеството, който следваме и с който сме толкова горди.

 

Този процес ни позволява да подобрим цялостното качество на производството и да се учим от нашите грешки. Въпреки, че частите преминават многобройни проверки на качеството, ако имате проблем, не се колебайте да се свържете с нас. Обратната връзка е важна и полезна за R&D екипа ни.

 

В допълнение към нашите вътрешни процеси, имаме сертификат ISO 9001, за да подобрим качеството и услугите, които предлагаме. Извършването на независими одити е нашият начин да покажем, че се ангажираме да постигнем възможно най-доброто качество.Извършваме 3 проверки, за да предотвратим дефектни продукти да стигнат до нашите клиенти. Първата проверка се извършва от завода, преди стоките да бъдат изпратени до България, след това ги проверяваме, преди да ги приемем в нашите складове и третата проверка е преди да ги изпратим до вас. Прилагането на този процес в SORL България ни даде възможност да имаме специално обучени качествени контрольори, които отговарят за визуалният и фукционален контрол на всички стоки, които минават през нашите складове.

 

Наскоро удвоихме размера на предишната оперативна лаборатория. Това ново откриване в лабораторията е в съответствие с стратегията на компанията за увеличаване на оперативния капацитет и осигуряване на постоянно добро качество на продуктите. Нашата най-съвременна лаборатория ще настани нашия екип за осигуряване на качеството и ще бъде изцяло фокусирана върху качествения контрол на входящите продукти.

Можете да научите повече за лабораторното ни пространство тук.

Брандиране

Добре, сега, когато качеството е гарантирано, какво следва?

Ние сме в бизнеса достатъчно дълго, за да познаваме пазара и специфичните нужди, които може да имате. Ето защо SORL България предлага 3 вида брандиране:

SORL

 

White Labeled

 

Персонализиране

 

Насипни пратки

Можете да се възползвате от популярността на марката SORL. Кутиите, етикетите и металните пластини включват фирменото лого и артикулен номер.

 

Предлагаме опцията "Бели етикети", ако искате продуктите да се ребрандират по-късно, или това са изискванията на вашите клиенти.

 

SORL България може да брандира поръчаните от вас части, за да спестите време и пари за ребрандиране. Ще използваме вашите кутии, стил на етикета и метални пластини.

 

В допълнение към брандинга, ние предлагаме насипни пратки - получаването на продуктите без единична опаковка, може да ви спести разходи за транспорт и съхранение.


Откъде идват нашите части?

SORL Auto Parts, Inc. (Ruili Group Ruian Auto Parts Co., Ltd.) е основана през 1987 г. и оттогава фабриката разработва, произвежда и дистрибутира автомобилни спирачни системи и други ключови свързани с безопасността авточасти на автомобилни производители на оригинално оборудване или OEM, както и свързания с тях пазар в Китай и в международен план. Продуктите на компанията се използват главно за различни видове търговски автомобили, като камиони и автобуси.

SORL са установили дългосрочни бизнес отношения с повечето от големите производители на автомобили в Китай, като продават продукти на 75 производители на автомобили, включително всички ключови производители на камиони в Китай - 50% от годишните продажби са за OEM. Китайската мрежа за продажби на компанията се състои от 26 упълномощени дистрибутори и над 2000 поддистрибутори, обхващащи следните 7 региона в Китай.

 

 

 
АКТУАЛНО

• E-mark Сертификат• Завод за отливки
СОРЛ придоби нов завод за висококачествени отливки с фокус за прооизводителите на оригинално оборудване, както и афтърмаркет производители като Mercedes, Changan Ford, ZF, Bosch, TRW, Valeo, Wabco, Sanden и др.


• Патентна награда за СОРЛ
Ние сме щастливи да споделим SORL Auto Parts, Inc., водещ производител и дистрибутор на автомобилни спирачни системи, както и други ключови свързани с безопасността авточасти, че дизайна и проекта за електрически въздушни компресори спечели "2017 Excellent State Patent Award ". Държавната патентна награда е най-високата държавна патентна награда в Китай и е единствената награда на правителството, призната от Световната организация за интелектуална собственост (WIPO).


• Ruili Kormee
KORMEE - Водещ глобален производител на ABS и EBS системи за товарни автомобили!

Brake  Lining


http://www.sorl.cn/
http://www.tuv.com/bg/
http://www.iso.org
СОРЛ България ООД СОРЛ България ООД
2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
ПРОИЗВОДСТВО