Повече за СОРЛ
Търговци на едро:

Повече за СОРЛ

 SORL  Auto Parts, Inc. е разположена в Ruian, провинция Zhejiang, крайбрежен град от Източнокитайско море. Фирмата е основен производител на резервни части за всички търговски марки. Компанията доставя въздушни спирачни системи и свързаните с тях компоненти на повече от 70 OEM клиенти в Китай.

SORL  разработва, произвежда и дистрибутира автомобилни спирачни системи и други ключови авточасти свързани с безопасността на търговски и пътнически превозни средства.

Един от основните фактори, допринесли за подобряването на качеството на SORL, е въвеждането и използването на модерно и съвременно оборудване. SORL  винаги търси най-новите производствени технологии и процеси, за да подобрява непрекъснато производителността и качеството. Фокурисани на качеството, SORL не прави компромис при доставката на нови продукти на клиента и гарантира, че всички доставени продукти съответстват на спецификацията на клиента.

Разширеното оборудване и технологии са една от динамиките, допринасящи за водещото развитие на Ruili Group. Също така възеждайки система за контрол на качеството и подобрени продукти.

Пазарният успех се нуждае не само от благоприятен пазарен режим, но също така разчита на висококачествени продукти и технологии, за да повиши конкурентоспособността си. Прецизното и висококачествено оборудване осигуряват пълна  гаранция за отличен продукт. Продуктите на SORL са единствен по рода си и отговарят на световните стандарти за качество в техния клас и диапазон на производство.  В съответствие с това SORL е въвел строги процедури за контрол на качеството, за да гарантира, че доставката на продуктите  ще бъде  без дефекти.

SORL се фокусира върху постоянното удовлетворяване на своите клиенти и вярва, че ще създаде по-блестящо бъдеще с партньори по целия свят.

АКТУАЛНО

• Завод за отливки
СОРЛ придоби нов завод за висококачествени отливки с фокус за прооизводителите на оригинално оборудване, както и афтърмаркет производители като Mercedes, Changan Ford, ZF, Bosch, TRW, Valeo, Wabco, Sanden и др.


• Патентна награда за СОРЛ
Ние сме щастливи да споделим SORL Auto Parts, Inc., водещ производител и дистрибутор на автомобилни спирачни системи, както и други ключови свързани с безопасността авточасти, че дизайна и проекта за електрически въздушни компресори спечели "2017 Excellent State Patent Award ". Държавната патентна награда е най-високата държавна патентна награда в Китай и е единствената награда на правителството, призната от Световната организация за интелектуална собственост (WIPO).


• Ruili Kormee
KORMEE - Водещ глобален производител на ABS и EBS системи за товарни автомобили!


• Повече за СОРЛ
SORL разработва, произвежда и дистрибутира автомобилни спирачни системи и други ключови авточасти свързани с безопасността на търговски и пътнически превозни средства.


http://www.sorl.cn/
http://www.tuv.com/bg/
http://www.iso.org
СОРЛ България ООД СОРЛ България ООД
2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Повече за СОРЛ