SORL BULGARIA
 
 

SORL BULGARIA


SORL Bulgaria е официален дилър и европейски представител на SORL Auto Parts, водещ световен производител на спирачни системи за товарни автомобили. Освен спирачните системи, SORL Bulgaria предлага широка гама от продукти и услуги, съобразени с Вашите нужди и изисквания.

Ние сме отдадени на нашите клиенти, за да можем да растем заедно и да изграждаме дългосрочни партньорства. Ето защо предлагаме само качествени продукти, индивидуални решения и бързи доставки.
Търговски превозни средства

SORL България предлага широка гама продукти за товарни автомобили и както и за системите, които ги поддържат: съхранение, доставка и защита на въздуха, конвенционални и електронни устройства за контрол на спирачките, задействане на спирачките и прикачване на ремаркета. Вие и вашите клиенти ще се възползвате от качествени алтернативни продукти, отговарящи на всички изисквания и спецификации на OEM. Общите усилия на R & D екипа на SORL и нашите инженери в Лабораторията водят до нови висококачествени продукти за европейския пазар.

Искате да разширите списъка на вашите доставчици и да проверите какво бихме могли да предложим? - не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип ще обработи Вашата заявка и ще работи с Вас, за да Ви предоставим най-подходящите продукти и услуги за Вашия бизнес.

Заводи SORL

Като световен доставчик на спирачни и контролни системи за индустрията за товарни автомобили, SORL Auto Parts, Inc. е лидер на пазара за спирачни системи за товарни автомобили, като камиони и автобуси в Китай. SORL е сред водещите 100 доставчици на автомобилни компоненти в Китай с продуктова гама, която включва 65 категории с над 2000 продукта. С подкрепата на европейския клон SORL работи за създаването на по-широка глобална мрежа за продажби.

Научете повече за заводите

Адаптирани Доставки
SORL България работи с най-добрите локални и глобални превозвчи, за да можем да предложим доставки в световен мащаб. От камиони, въздушни пратки и пълни контейнери, ние сме в състояние да организираме и да изпратим стоките ви директно до вашия склад. В допълнение към обичайните доставки, ние предлагаме адаптирани решения, които да отговарят на вашите специфични нужди – доставка на партиди, планирани доставки и насипни пратки.

 

Свържете се с нас, за да обсъдите най-доброто решение за вашия бизнес.
ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО


Ставайки дилър на SORL, ще ви предоставим повече възможности за развитие на вашата компания и изграждане на увереност във вашите клиенти. Променихме процеса на регистрация и сега можете да се регистрирате за по-малко от минута и да получите достъп до текущите ни наличности и продукти.Производствен стандартSORL винаги търси последните производствени технологии и процеси с цел непрекъснато подобряване на производителността и качеството- основен фактор, който е допринесъл за развитието на SORL и налагането на марката на пазара за авточасти.

Производство авто части
АКТУАЛНО

• Завод за отливки
СОРЛ придоби нов завод за висококачествени отливки с фокус за прооизводителите на оригинално оборудване, както и афтърмаркет производители като Mercedes, Changan Ford, ZF, Bosch, TRW, Valeo, Wabco, Sanden и др.


• Патентна награда за СОРЛ
Ние сме щастливи да споделим SORL Auto Parts, Inc., водещ производител и дистрибутор на автомобилни спирачни системи, както и други ключови свързани с безопасността авточасти, че дизайна и проекта за електрически въздушни компресори спечели "2017 Excellent State Patent Award ". Държавната патентна награда е най-високата държавна патентна награда в Китай и е единствената награда на правителството, призната от Световната организация за интелектуална собственост (WIPO).


• Повече за СОРЛ
SORL разработва, произвежда и дистрибутира автомобилни спирачни системи и други ключови авточасти свързани с безопасността на търговски и пътнически превозни средства.Brake  Lining
http://www.sorl.cn/
http://www.tuv.com/bg/
http://www.iso.org
СОРЛ България ООД СОРЛ България ООД
2023, Всички права запазени.. Политика за защита на личните данни
SORL BULGARIA